Μαίρη Ραζή

Ηθοποιός Φιλόλογος Σκηνοθέτης


Η Μαίρη Ραζή είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας και της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Μέλος του Σ.Ε.Η. και του Τ.Α.Σ.Ε.Η, Γ.Γ του Δ.Σ της Ε.Μ.ΚΕ.ΘΙ, ιδρύτρια του Θεάτρου Οδού Ερμού, της εταιρείας Θεάτρου Πρόβα και της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Η Πρόβα».

Σωτήρης Τσόγκας

Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Καθηγητής Αγωγής Λόγου, Συγγραφέας, Ερευνητής.


Αποφοίτησε από την DeutscheSchuleAthen – Doerpfeld Gymnasium και από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Θεατρικά Σεμινάρια στο Tuebingen . Μέλος του Δ.Σ του Κ.Θ.Β.Ε. , του Σ.Ε.Η και της Ε.Ε.Σ. Ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Οδού Ερμού-Πρόβα, της Πειραματικής Σκηνής «ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ» και του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΓΧΟΥΣ "η ευ-θυμία".

Γιάννης Αναστασάκης

Υποκριτική - Θέατρο Ντοκουμέντο - Νεοελληνικό Εργο


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στα Γιάννενα (1982-1986) και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ (1986-1989).

Άρης Βλάχος

Μουσικός ,Μουσικοσυνθέτης, Διδάσκει : Τραγούδι - Θεωρία + παρτιτούρα


Ο Άρης Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, πήρε δίπλωμα πιάνου το 2001 από το Ωδείο Αθηνών με την καθηγήτρια Αλίκη Βατικιώτη και έκανε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Birmingham Conservatoire-UCE της Αγγλίας με τους διεθνούς φήμης σολίστες Victor Sangiorgio και Malcolm Wilson από όπου αποφοίτησε με «Postgraduate Diploma in Music» το 2003.

Αλεξάνδρα Καρακατσάνη

Ηθοποιός. Διδάσκει Αρχαία Ελληνική Κωμωδία (Αριστοφάνη) και Ποίηση.


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Τελείωσε την μέση εκπαίδευση και αποφοίτησε αριστούχος από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης αριστούχος το 1995. Παράλληλα με την σχολή δουλεύει στο θέατρο με ειδική άδεια από τον Γιώργο Λαζάνη που ήταν και δάσκαλός της.

Δημήτρης Καραμπέτσης

Υποκριτική από την Δημοτική Ποίηση έως τους σημερινούς ποιητές του θεάτρου


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη επαγγελματική σχολή Θεάτρου Αθηνών 1985. Παράλληλες σπουδές φωνητικής (Εθνικό Ωδείο, τάξη Καίτης Παπαλεξοπούλου, με τον Χριστόφορο Σταμπόγλη και τη Νένη Ζάππα) και χορού (Σχολή Kay Holden – Σοφία Δασκαλάκη, Tai Chi Βίκος Ναχμίας)

Ευγενία Λιδωρίκη

Παγκόσμια ιστορία θεάτρου


Goldsmiths College UNIVERSITY OF LONDON: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών με θέμα: "Το θέατρο στην Εκπαίδευση" 1999-2000. ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Πτυχίο Τμήματος Θεάτρου (1993-1999) ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ: ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Παντελής Παπαδόπουλος

Διδάσκει : Υποκριτική


Ο Παντελής Παπαδόπουλος ξεκίνησε την θεατρική του πορεία την δεκαετία του 1970. Υπήρξε βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν για 24 συνεχή έτη (1977-2001). Από το 1989 άρχισε να διδάσκει Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης μέχρι το 2001 που έγινε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων μέχρι το 2004.

Χρήστος Συριώτης

Μεταγλώττιση ταινιών - Καρτούν - Σειρών. Πρακτική εφαρμογή σε στούντιο.


Ο Χρήστος Συριώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη .

Μαρία Φιλίππου

Κρητικό Θέατρο


Γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1986) . Σπούδασε σκηνοθεσία θεάτρου και τηλεόρασης στο Πανεπιστήμιο του Leeds της Αγγλίας, με υποτροφία του Ιδρύματος Λεβέντη και είναι κάτοχος του MASTER OF ARTS (1987).

Χάρης Σεπεντζής

Σκηνογραφία, κατασκευή μακέτας και μάσκας, ιστορία ενδυματολογίας - κοστούμια


Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Ν. Σεπεντζής γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10-2-1946. Έγγαμος με την Ηθοποιό και Συνθέτη Μαρία Συμεών. Έχει δύο παιδιά, το Νίκο και τη Σοφία. Από μικρός ασχολήθηκε με τη Ζωγραφική και μαθήτευσε κοντά στον αείμνηστο Δάσκαλο Σεραφιανό.

Εύη Δημητροπούλου

Ιστορία και αναπαραστάσεις λογοτεχνικών κειμένων


Μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Ε.Ε.Σ. και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σ.Ε.Η. Mέλος του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Έρευνας στην Πρακτική και Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία Ε.Ε.Π.Σ.Φ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού

Σίμων Πάτροκλος

Χορός - Κινησιολογία - Αυτοσχεδιασμό. Χορογραφίες σύγχρονου κλασικού αναγεννησιακού αρχαίου δράματος και μιούζικαλ


Δίπλωμα Σχολής θεάτρου Κωστή Μιχαηλίδη. Σπουδές χορού εδώ και 30 χρόνια στις σχολές Ραλλού Μάου, Λεωνίδα Ντεπιάν, εργαστήρι χορού, κέντρο χορού, Χοροκίνηση Μάγδα Γεροσιδέρη. Σεμινάρια: έκφρασης σώματος, συναισθημάτων, μιμικής, μοντέρνου και σύγχρονου χορού, κλασσικού και μετακλασσικού με δασκάλους Έλληνες και ξένους καταξιωμένους στους χώρους τους.

Αρετή Τοπουζίδη

Αγωγή Προφορικού Λόγου και Θεωρητική ανάλυση της φωνής


Ξεκίνησε με μαθήματα πιάνου και τραγουδιού από την ηλικία των 5 ετών και μπαλέτου λίγο αργότερα. Σπούδασε στην Ελλάδα, την Αγγλία, την Αίγυπτο και τις ΗΠΑ πιάνο, μονωδία, ανώτερα θεωρητικά, σύγχρονο τραγούδι, κλασσικό και σύγχρονο χορό, θέατρο (Drama) και μουσικό θέατρο (Musical) και έχει παρακολουθήσει τάξεις Βυζαντινή μουσικής ,αραβικού τραγουδιού, διεύθυνσης χορωδίας και ενοργάνωσης.

Χρήστος Προσύλης

Ιστορία κινηματογράφου υποκριτική στην κάμερα - Δραματολογία αρχαίο κλασσικό και σύγχρονο θέατρο


Σκηνοθέτης θεάτρου & κινηματογράφου, θεατρολόγος, συγγραφέας, ηθοποιός, και εικαστικός καλλιτέχνης με έμφαση στη βιντεοτέχνη, την performance, τις ψηφιακές τέχνες και τις τέχνες των νέων μέσων.

Mαρία Τσιμά

Υποκριτική - Μεθοδολογία - Αφηγηματικό Θέατρο


Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών Απόφοιτος /1990 (άριστα) Στέλεχος Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΙΝΞ) Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης. ΠάντειοςΑνωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών. Υπεύθυνη Τμήματος κ. Θ. Κόνσολα με ειδίκευση Συμβούλου Διοίκησης και Προγράμματος. Ειδικός σύμβουλος και ψυχοπαιδαγωγός στο MDAHELLAS για παιδιά με νευρομυϊκά προβλήματα.

Κοραλία Τσόγκα

Αυτοσχεδιασμός - Μεθοδολογία - παιδί και θέατρο


Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρης Ραζή η Πρόβα, Τμήμα Θεατρικών Τεχνών (B.A. in Theatre Arts) στο Deere

Σοφία Τσινάρη

Ηθοποιός-Θεατρολόγος


Σχολή υποκριτικής Κώστα Καζάκου, τετραετούς φοίτησης (1995 - 1999). • Tριετές μεταπτυχιακό Εργαστήρι Σκηνοθεσίαςκαι Υποκριτικής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, με το Στάθη Λιβαθινό.

Έφη Καραγιάννη

Ηθοποιός/Θεατροπαιδαγωγός


2017: Συμμετοχή στην Ημερίδα που δόθηκε απ' την Ένωση Μη Κερδοσκοπικών Θιάσων με θέμα "Θέατρο για παιδιά" 2016-2017: παρουσίαση των βιβλίων του Γιάννη Καλπούζου "Σέρρα" μαζί με τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη και "Κάποιοι δεν ξεχνούν ποτέ" μαζί με την ηθοποιό Θεοδώρα Σιάρκου στον Ιανό σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.