Εάν θέλετε να κάνετε μια πρωτότυπη, διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική διοργάνωση πάρτυ για το παιδί σας, το θέατρο «Πρόβα» προσφέρει μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία στους μικρούς μας φίλους στο διατηρητέο νεοκλασικό διώροφο κτίριο 400τμ, στην οδό Ηπείρου 39 & Αχαρνών, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στους άνετους και φιλόξενους χώρους του θεάτρου.

Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορούν να παρακολουθήσουν μια εκ των συμμετοχικών παραστάσεων του «Θεάτρου Πρόβα»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ…

Η προσέλευση παιδιών και συνοδών γίνεται μισή ώρα πριν την έναρξη του έργου. Σε αυτό το διάστημα τα παιδιά σε ειδικό χώρο απασχολούνται από την εμψυχώτρια-παιδαγωγό του θεάτρου μας με διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες και face painting.Οι γονείς πίνουν το ρόφημα τους, έως ότου έρθει η στιγμή της έναρξης.Το έργο παρακολουθούν και όσοι ενήλικες επιθυμούν να ψυχαγωγηθούν με μία ευχάριστη παιδική παράσταση .

Αρχικά, παιδιά και συνοδοί παρακολουθούν την παιδική παράσταση που επέλεξαν. Η διάρκειά της είναι 90 λεπτά, κι αφού η παράσταση λάβει τέλος, οι μικροί μας φίλοι μεταφέρονται στον πρώτο όροφο, στην αίθουσα εκδηλώσεων, και το κέφι συνεχίζεται με τους έμπειρους εμψυχωτές- συνεργάτες του θεάτρου, που απασχολούν τα παιδιά με δημιουργικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο. Με τη βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας αποφορτίζονται από την πίεση της καθημερινότητας, εκτονώνονται, αναπτύσσουν τη φαντασία τους και μεταφέρονται στους μαγικούς, παραμυθένιους κόσμους του θεάτρου.

Όταν τελειώσει το θεατρικό παιχνίδι (διάρκειας 45 λεπτών), το πάρτι κορυφώνεται σε άλλη αίθουσα όπου βρίσκεται ο παιδικός μπουφές με άφθονες λιχουδιές. Τα παιδιά χορεύουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Στο τέλος γίνεται το κόψιμο της τούρτας. Το πάρτυ διεξάγεται με την παρουσία κάποιου αρμόδιου του χώρου, και φυσικά με την προαιρετική παρουσία των συνοδών. Η αίθουσα, κατόπιν συνεννόησης με τον κάθε γονιό, στολίζεται αναλόγως το φύλο, την ηλικία αλλά και την προσωπική επιθυμία του παιδιού. Ο στολισμός, τα ποτήρια και τα πιάτα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εκτός από την τούρτα. Οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν, με ωραία μουσική, ήσυχοι τον καφέ τους συνοδευόμενο από φρέσκο κέϊκ στη διπλανή αίθουσα όπου επιτρέπεται το κάπνισμα. Ανά πάσα στιγμή, ο κάθε συνοδός έχει τη δυνατότητα να πάει στην αίθουσα όπου διεξάγεται το πάρτι και αν το θέλει φυσικά, μπορεί να καθίσει εκεί.

Συνολικά οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι 400 τμ2 και περιλαμβάνουν την Αίθουσα Θεάτρου που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο όπου διεξάγεται η παράσταση, την Αίθουσα Εκδηλώσεων η οποία είναι διακοσμημένη για τα παιδικά πάρτυ, την Αίθουσα Χορού για το θεατρικό παιχνίδι και ειδικά διαμορφωμένο αίθριο με τραπεζάκια και μουσική για τους ενήλικες - συνοδούς και την Αίθουσα γκαρνταρόμπας και φύλαξης προσωπικών αντικειμένων και δώρων.

Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές στο Αθηνόραμα που αφορούν την διεξαγωγή των πάρτυ καθώς και τις παραστάσεις.

Όλες μας οι αίθουσες κλιματίζονται.

Αχαρνών και Ηπείρου 39, 104 39 Αθήνα. Τηλ.: 210 8818326, url: www.prova.gr, e-mail: [email protected], fax: 210 8814151.

Ενδεικτικά, οι τιμές για κάθε πάρτυ ξεκινούν από 350€. Ώρες, μέρες και κοστολόγιο της εκδήλωσης κατόπιν συνεννοήσεως.

Προτεινόμενες ημέρες/ώρες: Σάββατο και Κυριακή 11.30 και 16.00

Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την οργάνωση του πάρτυ μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 09.00 έως τις 21.00 στα τηλέφωνα: 2108818326,2108818117.