Σπουδές:

Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρης Ραζή η Πρόβα, Τμήμα Θεατρικών Τεχνών (B.A. in Theatre Arts) στο Deere

Ηθοποιός στις παραστάσεις:

Ωνάσης τα θέλω όλα (σκην.: Σταμάτης Φασουλής) Λωξάντρα (σκην.:Σωτήρης Χατζάκης) Η Αναζήτηση (σκην.: Νίκος Σακαλίδης) Η Αυλή των θαυμάτων (σκην.: Κοραής Δαμάτης) Το Ενυδρείο (σκην.: Άσπα Τομπούλη) Το τρίτο στεφάνι (σκην.:Θανάσης Παπαγεωργίου,) 7 λογικές απαντήσεις (σκην.: Νίκος Σακαλίδης,) Η Αλίκη στηχώρα των ψαριών (σκην.: Καλλιόπη Ευαγγελίδου) Μήδεια του Μποστ, Επείγονταπεριστατικά, Άσμα για το Σκιάχτρο της Λουζιτανίας, Φαύστα (σκην.: Θανάσης
Παπαγεωργίου)Το τραγούδι του νεκρού αδελφού του Μ. Θεοδωράκη (σκην.: ΘανάσηςΠαπαγεωργίου)  Αίσωπος… κάτι θέλει να μας πει(σκην.: Κ.Ρουγγέρη) Εκκλησιάζουσες σαν παραμύθι (σκην.: Κάρμεν Ρουγγέρη) Η νύχτα της κυρίας Λουσιέν, Μια νύχτα, μιαζωή, Πάθει Μάθος Ευριπίδη-Σοφοκλή-Αισχύλου αποσπάσματα, Η Δράκαινα, Φλαντρώ, La Mama,  Άσκηση πέντε δακτύλων  (σκην.: Σ. Τσόγκας,) Το παραμύθι με τα 4 καπέλα (σκην.: Δ. Δεγαϊτης) Laughing through our tears musicals (σκην.: Cindy Trent)Τρωάδες του Σενέκα (σκην.: Φίλιππος Σοφιανός) Θεατρικό δρώμενο αναπαράστασης της διαδρομής του αποστόλου Παύλου στην Πνύκα (σκην: Άλκης Ζερβός),Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού(σκην.Παντελής Παπαδόπουλος)

Σκηνοθέτης των παραστάσεων: 

Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες, Το δάσος του Αισώπου, Θες να βρούμε το όνομα μου; Η μηλιά που όλο γελά, Προς Αλεξανδρούπολη, Και ζήσαμε εμείς καλά, Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο (Θέατρο ΠΡΟΒΑ).
Βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις: Ομήρου Ιλιάδα, Ομήρου Οδύσσεια, Ο κουρέας της Σεβίλλης, Περσέας και Ανδρομέδα, Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική εκστρατεία, Το παραμύθι χωρίς όνομα, Οι άθλοι του Ηρακλή(σκην: Κάρμεν Ρουγγέρη) 

Θεατροπαιδαγωγός και εμψυχώτρια στα θεατρικά εργαστήρια:

Του Κρατικού θεάτρου βορείου Ελλάδος, του Κ.Ε.Α. Α.Μ.Ε.Α., του θεάτρου "ΠΡΟΒΑ", της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο Κιβωτός, στην Ιόνιο Σχολή και στο 4ο νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου

Τηλεόραση: 

Κόκκινο Δωμάτιο (σκην: Α. Ρήγας), Επτά θανάσιμες πεθερές (σκην: Γ.Πετρινιώτης), Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες (σκην: Γ. Κωνσταντίνου).