ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

 

Για την παράσταση μας «Το Τέρας και εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη στο Θέατρο Πρόβα, προαγοράζοντας εισιτήρια από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας www.viva.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα με την εισαγωγή ενός κωδικού που ισχύει μόνο για τα μέλη του Θεάτρου Πρόβα, να πληρώσετε 12€ αντί 15€ που είναι η κανονική τιμή.

Επίσης, μπορειτε να αγοράσετε τα εισητήρια σας από το ταμείο του θεάτρου, αναφέρωντας το όνομα σας και τον παραπάνω κωδικό μέλους.

 

«Το Τέρας και εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη στο Θέατρο Πρόβα

Το έργο αναφέρεται στην συναρπαστική ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το θάνατο.

Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες, την μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό, και τον τρόπο που λυτρώνεται.

Η σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Τσόγκα, η εικαστική επιμέλεια της Μαίρης Ραζή, την ζωγραφική του σκηνικού έκανε ο Μανώλης Δασκαλάκης, κοστούμια Χαρά Μποτσιβάλη, η μουσική είναι του Νίκου Χαριζάνου. Video art Παναγιώτης Τσάγκας, βοηθός σκηνοθέτη Νεκταρία Χουβαρδά.

Το ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη υποδύεται ο Σωτήρης Τσόγκας, την ψυχίατρο η Μαίρη Ραζή, τον αδελφικό του φίλο ο Κυριάκος Ντούμος και την γραμματέα του η Κοραλία Τσόγκα.

 

Πληροφορίες: 21088183262108818117 ΦΑΞ 2108814151