Για λόγους ανωτέρας βίας, δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ» στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα.
Αγαπητό κοινό, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ανωτέρας βίας,δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση που επρόκειτο να δώσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα, με το έργο Τα Τέσσερα Πόδια του Τραπεζιού .
Με την παράσταση, στις 13/9 στι Αίθριο Χώρο του Δημαρχείου Κηφισιάς, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της καλοκαιρινής μας περιοδείας.
Σας περιμένουμε ,απο 05 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00, στο ζεστό και φιλικό θέατρο ΠΡΟΒΑ , Ηπείρου 39 και Αχαρνών, για να γελάσετε, συγκινηθείτε και προβληματιστείτε με το σπουδαίο αυτό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη.