Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Επισκεψιμότητα

  • Total Visitors: 1264996
  • Unique Visitors: 8927

''Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού'' του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Το Τέρας κι Εγώ του Σταμάτη Μαλέλη

Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους 2021

Δραματική Σχολή "Η Πρόβα"-Γνωρίστε την....

Δραματική Σχολή Μαίρης Ραζή - "Η Πρόβα"

Γνωρίστε την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ»

 

Σκοπός της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή "Η Πρόβα" είναι η δημιουργία άρτια εκπαιδευμένων ηθοποιών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ελληνικό θέατρο.

Αυτό  επιτυγχάνεται από την υψηλού επιπέδου θεατρικής, θεωρητικής και πρακτικής παιδείας, από αναγνωρισμένης αξίας καθηγητές. Στα πλαίσια ενός άρτιου αποτελέσματος από τη Σχολή μας διαθέτουμε  στους σπουδαστές μας μια πρότυπη θεατρική βιβλιοθήκη.

Κατά την διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούνται σεμινάρια από διακεκριμένους ανθρώπους του θεάτρου, των γραμμάτων και των τεχνών (ηθοποιών, σκηνοθετών, συγγραφέων, ζωγράφων, καθηγητών πανεπιστημίου, κλασσικών φιλολόγων, κ.λπ.) ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι από τους καθηγητές μας (Σωτήρης Τσόγκας, Πάνος Αμαραντίδης , Πολύκαρπος Πολυκάρπου κλπ) καθώς επίσης και πολλοί συνεργάτες όπως η Δρ. Γιούλη Πεζοπούλου, Φιλόλογος- Θεατρολόγος, ο Γιώργος Γεωγλερής, ο Άλκης Ζερβός κλπ. Πολλοί από αυτούς συνεργάστηκαν μαζί μας και στην έναρξη ενός  Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων που διοργάνωσε η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης σε συνεργασία με το Θέατρο Πρόβα. Πιστεύουμε πως είναι ένας θεσμός που θα καθιερωθεί και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς από τους σπουδαστές μας αλλά και τους θεατρόφιλους να γνωρίσουν ένα άλλο είδος..

Σχετικές Εικόνες

Επισυναπτόμενα Αρχεία